Forside
Om VBC
Job på VBC

Job på VBC

Vejen Business College søger underviser i matematik til HHX

Vejen Business College søger underviser med undervisningskompetence inden for matematik samt andet relevant fag.

Du har undervisningskompetence (er kandidat med hovedfag eller bifag i matematik) til undervisning i gymnasiet gennem din uddannelse fra universitetet eller lignende. Eller du er ved at færdiggøre tilsvarende.

Du er udadvendt og har lyst til at arbejde med unge mennesker i et dynamisk og moderne undervisningsmiljø, hvor teamarbejde er en forudsætning for succes.

Vejen Business College tilbyder ansættelse på en skole som er inde i en rivende vækst og udvikling. Skolen rummer HHX, de merkantile erhvervsuddannelser EUD/EUX Business samt en meget omfattende kursusafdeling.

At undervise i matematik på VBC forudsætter en stærk faglighed, stor nysgerrighed på fagets udvikling og fagets mulighed for at indgå i samspil med andre gymnasiale fag samt lysten til at arbejde med motiverede unge, der samtidig stiller krav til kvaliteten af undervisningen. Har du lyst til og mod på dette, kan vi tilbyde en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomster på området.

Ansættelse pr. 1. august 2018.

Ansøgningsfrist: fredag d. 9. marts 2018.

Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 12.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til forstander Hans Brun Hansen på 2124 4050 eller uddannelseschef Morten Kornerup-Bang 2122 2386

Ansøgning vedlagt CV sendes på mail til:

Hans Brun Hansen
Vejen Business College
Jyllandsgade 11
6600 Vejen

E-mail: hbh@vejenbc.dk