Forside
EUD
EUD Business – GF2

EUD Business
Grundforløb 2

– din hurtige vej til et job indenfor butik eller handel

EUD Business er for dig, der gerne vil arbejde i butik eller specialisere dig inden for E-handel. EUD Business er også for dig, der gerne vil arbejde med handel mellem virksomheder (”Business to Business”).

Varighed

Grundforløb 2 (GF2) på EUD Business varer 20 uger og er for dig, som har afsluttet folkeskolen for mere end 1 år siden.

Fag på GF2

Afsætning C, Erhvervsøkonomi C og IT C. Du skal også have et fag rettet mod den uddannelsesprofil du har valgt (butik eller handel).

Uddannelsesgaranti

Efter GF2 skal du to år i praktik i en virksomhed. På VBC hjælper vi dig med at finde og søge en praktikplads. Der er uddannelsesgaranti, hvilket vil sige at du altid kan gøre din uddannelse færdig i et praktikcenter.

Adgangskrav

For at blive optaget på GF2 på EUD Business skal du have bestået dansk og matematik med karakteren 02 eller derover ved Folkeskolens Afgangsprøve. Opfylder du ikke dette adgangskrav, har du mulighed for at komme til en optagelsesprøve på VBC.
For at starte på GF2 skal du også have fagene Dansk D/C og Engelsk D/C. Du kan også vælge at gennemføre fagene sideløbende med GF2.

Holdstart

Januar

Ansøgning

www.optagelse.dk

Ønsker du yderligere information om Grundforløb 2 så kontakt skolens studievejledere Karina Rolighed Rud eller Bente Tærsbøl på tlf. 75 36 13 11.

Klik her for at hente ovenstående produktblad i PDF-format