Forside
HHX
Company Programme 2020

Company Programme 2020

Torsdag den 30. januar 2020 er Vejen Business College vært for Sydvestjysk Entreprenørmesterskab – også kaldet Company Programme.

Company Programme beskrives som “et virkelighedsnært entreprenørskabsforløb for ungdomsuddannelserne, der udfordrer og styrker elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer. Forløbet træner eleverne i at udvikle deres gode ideer og omsætte dem til realiserbare virksomheder eller sociale projekter.” Læs mere om programmet på Company Programmes hjemmeside her.

På dagen vil skolen blive fyldt med elever fra forskellige handelsskoler i regionen, der hver især vil pitche deres idéer for et udvalgt dommerpanel fra erhvervslivet. Vejen Business College har en række hold med i konkurrencen – dem kan du læse mere om her:

  • Re-Chair vil erstatte den klassiske og skrøbelige festivalstol, med en mere robust og bæredygtig en af slagsen
  • Team Pocca vil producere en mere behagelig, bæredygtig og allergivenlig sovepose med et unikt isoleringsmateriale
  • Radical Change vil skabe en bæredygtig og genanvendelig indpakningsløsning, som samtidig tilgodeser flere af klodens mest presserende udfordringer
  • SusClime har lavet en vaskepose som vil gøre det muligt at vaske flere farver i samme vask uden at farverne smitter af på hinanden.
  • Mandeboksen.dk’s mission er, at gøre det lettere for manden at købe produkter til personlig pleje.
  • Recocos ide er bæredygtigt badeværelsesinteriør, skabt ud af  naturproduktet kokos.