Forside
HHX
Studietur til Texas

Studietur til Texas

Hvert år i slutningen af august / starten af september drager tredjeårseleverne fra Vejen Business College på 12 dages studietur til Texas.

Turen giver – ud over spændende virksomhedsbesøg og besøg på en amerikansk High School – et unikt indblik i traditionel amerikansk kultur og værdier. Og fordi Texas grænser op til Mexico, er der også rig mulighed for at møde den mexikanske kultur.

Turen byder som regel på besøg i Dallas, San Antonio og Houston – alle tre byer der ligger på top 10 over de største byer i USA. Dette er også medvirkende til, at Texas er den næstmest befolkede stat med over 27 mio. indbyggere. Kombineret med en solid økonomisk vækstrate gør det Texas til en virkelig spændende destination.

Eleverne sparer op til turen allerede fra deres første år på VBC, og nogle klasser laver også forskellige klasseaktiviteter for at tjene penge ind – alt fra loppemarkeder til modeshows og fældning af juletræer.

Vil du vide mere om studieturen er du velkommen til at kontakte lektor Tommy Bach Christensen (tbc@vejenbc.dk) eller lektor Peter Schønberg (ps@vejenbc.dk).

Her er et par stemningsbilleder fra Texas – du kan se flere i vores Texas-galleri:

dsc_0020 dsc_0075 dsc_0664