Forside
Karrieremesse

Karrieremesse på Vejen Business College

Vejen Business College afholder igen karrieremesse for unge, som savner input vedrørende deres fremtidige karrieremuligheder.

Sidste år blev karrieremessen født ud fra en ide om, at vi gerne vil hjælpe områdets unge til at træffe bedre og mere informerede valg vedrørende deres fremtid på arbejdsmarkedet, samtidig med at vi gerne vil hjælpe vores lokale virksomheder med at komme i kontakt med områdets unge jobsøgere, siger projektkoordinator, Carsten Sørensen. Det blev et brag af en succes, og derfor gentager vi nu arrangementet.

Karrieremessen afholdes onsdag den 24. januar i tidsrummet 9.00 til 13.30 i Vejen Business Colleges kantine, Jyllandsgade 11, 6600 Vejen. Messen åbnes af bestyrelsesformand på Vejen Business College, Ole Stubbe, og der forventes at komme omkring 600 unge, som kan besøge over 30 forskellige udstillere, herunder Bestseller, Comwell, Bygma, Toyota, K. Hansen Transport, Syddansk Universitet, Vejen Kommune og mange flere. Du kan se en liste over alle deltagende virksomheder nedenfor.

Mange virksomheder kæmper for at skaffe arbejdskraft, og de er bl.a. oppe imod en forestilling om, at en praktisk uddannelse via en elevplads i en virksomhed, ikke giver de samme muligheder som en videregående uddannelse. Men, som en af de lokale udstillere på messen sidste år udtrykte det: ”Man kan jo sagtens få en super stilling med masser af ansvar, god løn og stor frihed via en elevuddannelse f.eks. i detailhandelen – det handler mere om at gøre det, man elsker end det, der forventes!” Karrieremessen giver arbejdspladserne mulighed for at fortælle de unge om netop disse muligheder, som måske ikke er så åbenlyse, når man er 17-18 år og mulighederne er så uendeligt mange.

På messen sidste år deltog mange forskellige virksomheder, og også – eller måske ikke mindst! – de uniformerede deltagere tiltrak sig stor opmærksomhed – en karriere i flyvevåbnet er måske heller ikke det første indskud, man får som ungt menneske, men hvem ved, om der går en ny ”Top Gun” rundt og bare venter på sin chance?

Deltagende virksomheder

JYSK
Politiet
Alflow
Nybolig
Solar
Kvickly
3PL Logistik
HK
Mads & Stine
thansen
Jem&Fix
Studievalg
Khansen Transport
Helicopter Wing
Fighter Wing
Air Control Wing
P. Lindberg
Martinsen Revision
Autohuset Vestergaard
IBA Finansuddannelsen
Beierholm Revision
Bilka
Comwell
Syddansk Universitet
BESTSELLER
BYGMA
Toyota
Vejen Kommune
Matas
Lidl